Shtëpi > Xhirimi lojë në një gjykatë të basketbollit
Xhirimi lojë në një gjykatë të basketbollit

Bëni si shporta shumë të jetë e mundur. Përdorni tastet lart e poshtë për të drejtuar shtënë tuaj, dhe butonat e majtë dhe të djathtë për të rregulluar fuqinë tuaj.

Të gjitha lojrat
Xhirimi-loje-ne-nje-gjykate-te-basketbollit
Dashuri : 4
Urrej : 2
Vota : 6
9