Shtëpi > Qitje lojë me Tamer në një Circus
Qitje lojë me Tamer në një Circus

Në këtë lojë të basketbollit, kafshët janë lojtarët tuaj, për t'u dhënë atyre një nxitje për q'ils të kalojë topin dhe shenon nje shporte.

Të gjitha lojrat
Qitje-loje-me-tamer-ne-nje-circus
Dashuri : 3
Urrej : 1
Vota : 4
9